Opinie

Home  >>  Opinie

Opinie o firmie Land Serwis:

  1. Sprzedawcy z dużą wiedzą, potrafią doradzić jakie części wybrać, gdzie można zastosować zamienniki, gdzie oryginały – polecam.
    [ 12.05.2005,Michał Rudnicki]
  2. Razem z mężem polecamy sklep. Można przyjechać, chłopaki na miejscu zamówią co potrzeba. Nie trzeba samemu wyszukiwać rzeczy w internecie.
    [3.02.2006, Kamińscy]
  3. Szybko i fachowo. Polecam
    [8.07.2007,Marcin Nowakowski]
  4. Duży wybór części, ceny przystępne.
    [19.10.2007, Jan Kwiatkowski]
  5. Zastanawiałem się, które filtry zamówić dla Klienta do jego Range Rovera, nigdy wcześniej nie robiliśmy nic przy takich autach. Zadzwoniłem na Bokserską, doradca wszystko mi wytłumaczył, doradził które części wybrać do danego modelu. Były następnego dnia – dowiezione przez firmę do mojego warsztatu.
    [30.01.2008, Tomasz Jabłoński]
  6. Zadowolona. Szybko, wygodnie i kompetentnie.
    [3.02.2008, Kasia Szulc]
  7. Jestem indywidualnym Klientem, który przyjechał po drobną i nie drogą część. Pomimo tego zostałem obsłużony jak hurtownik, który zostawia naprawdę duże pieniądze. Bardzo dobre podejście do Klientów.
    [4.06.2009, Stanisław Klimaszewski]
  8. Mają tu chyba największy asortyment części i akcesoriów w całej Warszawie! Ceny niektórych produktów tańsze niż u konkurencji, inne na podobnym poziomie. Krótki czas dostawy to też duży plus.
    [12.03.2010, Piotr Wojciechowski]
  9. Pracownicy bardzo pomocni przy zamawianiu towaru. Zdecydowanie polecam.
    [7.08.2010, Jacek Kaczanowski]
  10. Dobry kontakt telefoniczny, nie ma konieczności żebym przyjeżdżał na miejsce. Towar zawsze jest w 100% dobry.
    [17.06.2011, Michał Budek]
  11. Rekomenduję sklep. Wszystko zamawiam telefonicznie, zawsze najpóźniej w ciągu dniu mam zamówienie u siebie. Na rzeczy sprowadzane z UK też wcale długo nie trzeba czekać.
    [3.09.2012, Maciej Pielka]
  12. Jestem stałym Klientem od początku istnienia Bokserskiej i zostanę nim do końca. Dobre ceny, kompetentni doradcy, dobre podejście do Klienta i dobre zniżki dla hurtowników.
    [23.11.2013, Adam Bobrowski]
  13. Dobry sklep i bardzo duże zaopatrzenie magazynu na miejscu.
    [26.02.2014, Anna Trojanowska]
  14. Pan Jacek – super fachowiec, kilkanaście lat doświadczenia i wiedzy w autach brytyjskich. No i prawie wszystkie części pod ręką na Bokserskiej, a czego nie ma – jest następnego dnia z Wieliczki.
    [29.07.2014, Adam Wiśniewski]